Sziget festival

A proč na něj jet, i když je to multikulti záležitost. 


Vítejte na ostrově svobody. Vítejte na ostrově Sziget. Co tam je? Nejlepší letní akce ve Střední Evropě. A kde? Na Dunaji. Kde? V Maďarsku. Cože? Ano. 



Na jeden den výborný zážitek, na který budete vzpomínat dlouhé měsíce. 



Kam v létě vyrazit za hudbou, za zážitky a nerozbít prasátko? Na Sziget. Stojí to za to? Vždyť je to v Maďarsku. Stojí to za to! 


Skvělý festival na jeden den

Proč je #sziget skvělý festival na jeden den? Protože je to ostrov a na druhý nebo dokonce další den už nemá co nabídnout. 

Uvítá vás perfektně nazdobený most, kterým se dostanete na ostrov. Vystojíte si frontu na náramek, na který si nahrajete peníze, převezmete Sziget passport a můžete vyrazit do víru dění. Co je ten passport? Každý návštěvník by měl jeden mít u sebe. Je to univerzální příručka, co vše na ostrově je, co objevit, co nevynechat a kdy. Krom toho za každou včas navštívenou lokaci obdržíte razítko. Obejdete tak celý ostrov a nic vám neunikne. Ale to si neužiju hudbu, jídlo ani pití. Pokud jsi lemra, tak ano. Jinak stíháš vše. 

Sběr razítek je perfektní počin. Jste aktivní. Objevíte vše a prozkoumáte celý ostrov. Lov razítek vám zabere celý den. Nic vám neunikne. Hudbu uslyšíte ze všech koutů. Stánků je všude dostatek. Nejen s jídlem a pitím, ale i s workshopy. Sportovní aktivity, cetky, workshopy, kreativní stánky, hudební stage s různými žánry, koupání u pláže (brát s rezervou) a nádherná výzdoba. Neexistuje lepší místo ve Střední Evropě, kam jet na jednodenní festivalový výlet. 
Krásné vzpomínky a opět splněný plán. Objevit všechno na ostrově a posbírat všechna razítka, užít si to na maximum. Plán splněn. 


Všechna razítka za jediný den!